budo best sigla

Budo Best

Despre noi

Aici puteti afla diverse informatii despre Budo Best

certificat inregistrare

diploma budo best

O scurta istorie

Budo Best este o companie fondata in anul 1990, iar in prezent este cea mai importanta firma din Romania in domeniul producerii si comercializarii echipamentelor pentru practicarea artelor martiale. In 1990 a fost infiintata firma care a editat prima revista de arte martiale din Romania - "Arte Martiale" - revista ce a aparut pe piata in 1991. Activitatea de productie sub brand-ul "Budo Best" a demarat in 1994 si s-a dezvoltat continuu, an de an. In prezent productia se realizeaza doar cu echipamente de top. Budo Best a obtinut certificatul pentru managementul calitatii ISO 9001.

Dezvoltarea si cererea tot mai mare pentru produsele Budo Best ne-au determinat sa externalizam o parte din productie catre tari din Asia, tari cu traditie in realizarea de echipamente sportive. Productia se realizeaza dupa modelele concepute de specialistii nostri si este urmata testari atente ale acestor echipamente. Produsele Budo Best au cel mai bun raport calitate-pret dintre toate produsele existente pe piata romaneasca.

Pentru a afla si alte lucruri despre noi, va rugam sa rasfoiti acest site. Daca aveti intrebari sau comentarii, va rugam sa accesati pagina de contact.

Va multumim pentru interesul acordat si va invitam sa reveniti pentru a fi siguri ca sunteti la curent cu noutatile!